ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО НА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 2021-2027

   "24" липня 2019 року у стінах бласної державної адміністрації відбулося засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021-2027 роки та Плану заходів на 2021-2023 роки з її реалізації. У даному заході приймали участь представники органів місцевого самоврядування. На даній зустрічі був присутній директор Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла А.А. Погребнюк, який був включений до даної групи.

   Під час засідання піднімалися питання проблематики розвитку регіону, в тому числі і необхідності забезпечення містян доступних доступним житлом. Із пропозицією затвердження місцевої програми пільгових кредитів для молоді виступив директор А.А. Погребнюк, як зазначив, що ситуація із будівництвом нового житла місті не має бажаного розвитку, а враховуючи те, що умов для отримання житла для молоді не має, ця ситуація потребує негайного вирішення.

 Варто зазначити, що Кіровоградське регіональне управління має власний проект розвитку регіону, який включає в себе затвердження місцевої програми пільгового молодіжного кредитування.

   Директор РУ: «Сьогодні ми приймаємо програму забезпечення молоді житлом, а завтра втілюємо мрію про доступне житло у реальність».