ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

У зв’язку з оголошенням Кабінетом Міністрів України профілактичних протиепідемічних заходів і обмежень, викликаних загрозою поширення коронавірусної інфекції, що діятимуть орієнтовно до початку квітня 2020 року, адміністрацією Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла ухвалене рішення запровадити для працівників установи на цей період робочий режим із 08.00 до 16.00 без врахування часу на обідню перерву.

Також, рекомендовано мінімізувати проведення нарад, скоротити до достатніх обсягів особисте спілкування відвідувачів і працівників регіонального управління Держмолодьжитла.

У зв’язку з цим адміністрація Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла звертається до громадян із настійливим проханням на період до 11.05.2020 р. віддавати перевагу дистанційним каналам спілкування з фахівцями регіонального управління Держмолодьжитла. Прохання в зазначений період звертатися до спеціалістів регіонального управління за телефоном (0522) 32-08-62 або 099-765-38-71 та/або написавши на електронну адресу регіонального управління kg.11@molod-kredit.gov.ua, з питань щодо зміненних реквізитів за телефоном 099-711-52-85 (Бухгалтерія).

Реєструватися для участі в житлових програмах просимо переважно через сайт Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла https://kg.molod-kredit.gov.ua, Наголошуємо: Кіровоградське регіональне управління Держмолодьжитла продовжує працювати з громадянами з урахуванням необхідності додержання протиепідемічного режиму. Звичайний графік роботи регіонального управління буде відновлено після скасування протиепідемічних заходів та обмежень органами влади.

Нагадуємо про необхідність відповідально ставитися до власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Профілактичні заходи – у інтересах кожного громадянина.

Дякуємо за розуміння!