ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

дО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Кіровоградське регіональне управління Держмолодьжитла, повідомляє про наявність коштів для надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла у січні 2020 року.

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла, подали заяви-анкети які зареєстровані за номерами та мають першочергове право на отримання кредиту, а саме:

Дата реєстарції заяви-анкети

Реєстраційний номер заяви-анкети

Прізвище та ініціали імені і по-батькові кандидата на отримання кредиту (представника сім'ї)

Наявність переваг на отримання кредиту згідно п. 5 постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 №488

 
 
 

05.08.2019

4

Закора С.В.

першочергове право

 

16.10.2019

5

Ткаченко Ю.Ю.

першочергове право

 

Вам необхідно  протягом 5 календарних днів, починаючи з 14 січня 2020 року, ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу до Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла.

ВАЖЛИВО!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла.

ВАЖЛИВО!!!

 Звертаємо Вашу увагу, що кандидати (поручителі) які претендують на отримання кредиту будуть перевірені бюро кредитних історій.

У випадку, якщо кандидатом в установлений строк не буде подано до Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла заяви про надання кредиту з доданням відповідних документів, регіональним управлінням Держмолодьжитла буде складено акт про неявку особи та неподання заяви про надання кредиту та в той же робочий день у реєстрі щодо такого кандидата буде зроблено відповідне позначення «Виключено з реєстру». При цьому реєстраційний номер інших кандидатів буде збережено. 

РЕКОМЕНДУЄМО наступним за переліком громадянам, що подали ЗАЯВИ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ КРЕДИТ підготувати необхідні документи та відслідковувати подальші новини, розміщені на сайті Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла, у зв’язку з ймовірною можливістю їх фінансування, за умови залишку коштів, відмови наявних кандидатів, або перерозподілу коштів.

БУДЬ ЛАСКА, ПОВІДОМТЕ НАС, якщо Ви заздалегідь знаєте, що з якихось причин НЕ БУДЕТЕ отримувати пільговий довгостроковий державний кредит на придбання житла: