ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Відділення Держиолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" повідомляє про наявність   коштів у суммі 1800000,00 грн. для надання кредитів за рахунок власних коштів (коштівв статутного капіталу) Держмолодьжитла.

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) придбання житла за рахунок коштів  статутного капіталу Держмолодьжитла з річною ставкою у розхмірі 7 % річних  та подали заяви анкети, які зареєстровані за номерами а саме:

реєстраційний номер заяви -анкети № 112 від 07.04.2023 року      Данилюк В.І.

Для отримання аіфльгового  довгострокового кредиту Вам необхідно протягом  8 календарних дні  з 08.07.2024 по 15.07.2024 р. Особисто  надати  до Відділення Держмолодьжиттла  "Кіровоградське регіональне управвління" Заяву про наданя кредиту та необхідні документи.

Звертаємо Вашу увагу, кандидат може відмовитись від отримання кредиту з причин особистого характеру, про що  негобхіднол подати заяву. В такому разі кандидат втрачає право на отримання кредиту за своїм реєстраційним номером у черзі на участь у програмі(вважається таким що виключений з черги) В подальшому такий кандидат може повторно  зареєструватись в черзі на участь в прогрвамі шляхом  подання  анкети з0аяви на загальних підставах.

Якщо  кандидат у зазначений те5рмін не надасть до Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" документи, заяву на отрим ання кредиту, буде складено акт про неподання заяви та документів на отримання пільгового довгострового кредиту,  такий кандидат втрачає право на отримання кредиту за своїм реєсьтраційним номером у черзі ьта вважається як виключений  як івиключений з черг. В подальшому такий кандидат иоже зареєструватись в черзі  на участь в програмі шляхом подання нової заяви анкети на загальних підставах