ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Відділення Держмолодьжитла  "Кіровоградське регіональне управління" повідомля про наявність коштів у сумі 1800000,00 грн. для надання кредитів власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла.

Шановні кандидати, які мають намір отримати  пільговий довгостроковий державний кредит для будівництва  (реконстррукцію) придбання житла за рахунок коштів статутного  капіталу з річною ставкою у розмірі 7 % та подали заяви анкети, які зареєстровані за номерами а саме:

реєстраційний номер заяви -анкети № 114 від 20.04.2023 р. Коханенко Р.Ю.

Для отримання пільгового  довгострокового кредиту Вам необхідно протягом 15 календарних дні з 16.07.2024 по 30.07.2024 р. Особисто надати до Відділення Держмолодьжитла Кіровоградське регіональне управління заяву  про надання  кредиту та необхідні документи.

Звертаємо Вашу увагу, якщо кандидат у зазначений термін не надасть до Відділення Держмолодьжитлда Кіровоградське регіональне управління" заяви на отримання кредиту  та неохідних документів, буде складено акт про неподання  заяви та документів на отримання  пільгового кредиту, такий кандидат втрачає право на отрнимання кредиту за своїм реєстраційним номером у черзі та вважається таким  як виключений з черги. В подальшому тактй кандидат має право зареєструватись у черзі на участь у програміц шляхом подання нової заяви-анкети на загальних підставах.