ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" повідомляє про наявність коштів для надання молодим сімям та одиноким молодим громадянам  на отримання пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла за рахунок власних  коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла в суммі 180000,00 грн.

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгових довгостроковий державний кредит для придбання житла за рахунок коштів Держмолодьжитла  та подали заяви анкети, які зареєстровані за номерами, а саме:

дата реєстрації заяви анкети від 26.04.2023 номер заяви -анкети 115 Оленченко О.В;

дата реєстрації заяви анкети від 28.04.2023 номер заяви анкети 116  Лукашук І.А.

Вам необхідно протягом 15 календарних днів (а саме з 19.07.2024 по 02.08.2024р включно_ Особисто подати заяву про надання  кредиту та необхідних документів до Відділеня Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне упрапвління"

Якщо кандитатом у зазначений вище термін не надано до Кіровоградського регіонального управління заяви  про надання докумнтів про надання кре5диту на придбання житла, регіональним управлінням буде складено Акт про неявку та неподання документів. При цьому, такий кандидат  втрачає право на отрнимання кредиту за своїм реєстраційним номером у черзі. В подальшому такий кандидат може повторно зареєструватись в черзі на участь  у програмі шляхом подання  нової заяви анкети на загальних підставах за умови його  відповідності вимогам постанови КМУ від 11.05.2011 р. № 488.