ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ЗА ПРОГРАМОЮ"ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОГОБЮДЖЕТУ"

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ЗА ПРОГРАМОЮ "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО" ЗА РАХУНОК  ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ.

та знаходяться в черзі на отримання такої підтримки за номерами   від 16 по 30, а саме:

16. Хачатрян А.А.

17. Ткач Л.С.

18. Ниплюхін С.В.

19. Копцев В.Є.

20. Удовіченко С.С.

21. Чабан К.П.

22. Славетинська-Романескул І.В.

23. Коломін А.М.

24. Дорохтей О.В.

25. Монастирна В.І.

26. Тихомиров А.А.

27. Гуменюк О.С.

28. Пташник О.О.

29. Омельченко В.М.

30. Корінний С.С.

 

ЗАПРОШУЄМО ВАС НА КОНСУЛЬТАЦІЮ

щодо  обговорення умов отримання державної підтримки у 2018 році, яка відбудеться об 11.00 год. 15.11.2017р. в приміщені  Кіровоградського регіонального управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова, 28, оф.301.

 

В разі наявності ПОВАЖНИХ причин,через які Ви не маєте можливості зявитись на консультацію, просимо Вас повідомити про це будь-яким зручним способом:

1. за телефоном (0522) 32-08-62;

2.листом на електронну скриньку kg.11@molod-kredit.gov.ua.

 

Шановні громадяни, Кіровоградське  регіональне управління повідомляє Вас про прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 року № 819 "Деякі питання забезпечення громадян доступним житлом", якою затверджено Порядок надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом (далі - Порядок). Ознайомитисьз умовами отримання державної підтримки ви маєте змогу за посиланням nttp://zakon.rada.gov.ua/laws/snow/819-2018%DO%BF

Відповідно до розподілу коштів на 2018 рік надання державної  підтримки для будівництва (придбання) доступного житла, на Кіровоградську область виділено

2 251000,0 грн. Ці кошти найближчим часом  надійдуть на казначейський рахунок регінального управління.

Задля прискорення процесу освоєння коштів, пропонуємо Вам заздалегідь ознайомитися зі змінами Порядку, ознайомитися із пакетом документів, який Вам необхідно буде подати разом із заявою про надання державної підтримки (п.11 порядку), знайти обєкт, що відповідає  умовам п.8 Порядку.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ ПРО ЗМІНИ 

згідно постанови Кабінету Міністрів УКраїни від 10.10.2018 № 819;

1. Громадяни самостійно обирають обєкт в новобудові, з врахуванням наступних критеріїв: строк будівництва обєкта не перевищує 12 місяців з моменту підписання договору про придбання житла, вартість квадратного метра в обєкті не повинна перевищувати граничну вартість 1 кв.м. доступного житла визначену п.5 Порядку ( а саме: для м. Кропивницького гранична вартість 1 кв.м. становить 9500 грн.), наявність дозвільних документів на виконання будівельних робіт та права на земельну ділянку у Забудовника, не порушено провадженя у справі про банкрутство Забудовника.

2. Було змінено  значення терміну члени сімї, а саме:дружина (чоловік), їх неповнолітні діти (до 18 років), неодружені повнолітні діти.

Як тільки кошти  фінансової підтримки будуть на рахунку регіонального управління, намибуде розпочато роботу по освоєнню цих коштів.

Відповідно з моменту розміщення оголошеня на офіційному сайті регіонального управліня, у кандидатів буде лише 10 календарних днів, для подачі заяви про надання державної підтримки та повного пакету документів. У разі не подання документів у зазначений термін, державна підтримка  буде надана іншим громадянам  із списку кандидатів.