ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ, ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2018 РОЦІ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ!

                                УВАГА !

Кандидатам, які зареєстрували заявми на отримання державної підтримки для будіництва (придбання) доступного житла за рахунок коштів державного бюджету, та перелічені в повідомлені від 02.11.2018 р. розміщеному на офіційному сайті Кіровоградського регіонального   управління  Держмолодьжитла, та які не мають можливості прийняти участь  у Програмі та не мають наміру отримати державну підтримку у цьому році, необхідно до 13.11.2018 року звернутися  із заявою до Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла, яке розташоване за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова,28 оф.301.

 

При  цьому за кандидатом залишається право на отримання державної підтримки у наступному бюджетному році, при умові відповідності кандидата  до вимог Порядку надання державної підтримки та забезпечення  громадян доступним житлом, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 № 819 та наявності бюджетного фінансування, також за кандидатом зберігається попередній обліковий запис і строк перебування на обліку, який  ведеться Кіровоградським  регіональним  управління Держмолодьжитла.