КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ: "ПРО СТАН ВИКОНАННЯ ЗАХОДІВ ОБЛАСНОЇ ПРОГРАМИ МОЛОДІ ЖИТЛОМ НА 2018-2022 РОКИ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2019 РОКУ""

  31 липня 2019 року у стінах Кіровоградської обласної державної адміністрації відбувся круглий стіл на тему: «Про стан виконання заходів обласної програми забезпечення молоді житлом на 2018-2022 роки за І півріччя 2019 року та перспективи будівництва житла для молоді на території населених пунктів Кіровоградської області».

  У даному заході прийняли участь: директор Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла – Погребнюк Артем Анатолійович, начальник управління регіонального розвитку містобудування та архітектури облдержадміністрації – Кулікова Вікторія Володимирівна, та заступниця Кухаренко Ірина Олександрівна, заступник міського голови міста Кропивницький з питань діяльності виконавчих органів – Мосін Олександр Володимирович, начальник управління капітального будівництва Міської ради міста Кропивницького – Білокінь Сергій Валентинович, та інші.

  Даний круглий стіл мав форму селектору, де на онлайн зв’язку були представники регіонів Кіровоградської області. Під час заходу було акцентовано увагу проблематиці новобудов області при діючих програмах Держмолодьжитла. Захід дав чітко зрозуміти нагальність виділення коштів та затвердження програм доступного житла для молоді найближчим часом.

 

  Директор РУ: «Сьогодні ми приймаємо програму забезпечення молоді житлом, а завтра втілюємо мрію про доступне житло у реальність»