ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ ТА МОЛОДІ МІСТА КРОПИВНИЦЬКОГО!

 
27.06.2019 року у м. Кропивницький на території ІТ-простору «Ково» відбулася панельна дискусія на тему: «Кропивницький – майбутнє для молоді?».
На даному заході були присутні депутати міської ради міста Кропивницького, представники молоді та Кіровоградське регіональне управління Держмолодьжитла в особі директора Погребнюка А.А. та юрисконсульта Скорупо В.О.
Дана зустріч була побудована таким чином, що молодь мала можливість самостійно окреслити проблематику доступного житла у місті. Під час заходу регіональним управлінням було представлена проект програми по забезпеченню молоді міста житлом.
У результаті молодь поділились своїми пропозиціями щодо даної програми, а депутати підтримали дані ідеї, адже дана проблема є актуальною не тільки для міста, але і країни в цілому.
Підводячи підсумок, варто зазначити, що дана зустріч не є останньою, оскільки нас чекає тернистий шлях прийняття даної програми.
Директор РУ: «Сьогодні ми приймаємо програму забезпечення молоді житлом, а завтра втілюємо мрію про доступне житло у реальність».

IMG 20190627 101455