ПЕРЕЛІК ПЕРЕМОЖЦІВ 18-ГО ЕТАПУ ВІДБОРУ

10 вересня 2024 року за результатами 18-го етапу відбору учасників  програми "Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб" Держмолодьжитла визначило 800 родин внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які  зможуть придбати житло на найбільш доступних в Україні умовах: у кредит терміном на 30 років за  незмінною ставкою у 3 відсотки на рік і власним внеском від 6 відсотків вартості житла.

Програму  реалізують Держмолодьжитло і Мінреінтеграції за  фінансової  підтримки Уряду Німеччини, який надав грант  через Банк розвитку КFW.

Перелік родин, що отримати змогу придбати житло за програмою, опублікованій на сайті Держмолодьжитла і його регіональних відділень.

Умови програми і розяснення щодо подання заяв та інших документів представлені на сайті Фонду.

З кандидатів зареєстрованих у Кіровоградській області  переможцями стали :

- Журбіна Ірина Олександрівна (Унікальний номер 110000135);

- Горобець Владислав Сергійович (Унікальний номер 110000227).

Вітаємо  переможціа та нагадуємо про необхідність подання заяви про  надання кредитк та необхідних для отримання  кредиту документів, визначених  Порядком  іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів, наданих Кредитною установою для відбудови (KFW), затвердженого Постановою КМУ від 28.04.2021 № 451, в термін до 10 жовтня 2024 включно.