РЕЗУЛЬТАТИ 10 - ГО ЕТАПУ ВІДБОРУ ЗА ПРОГРАМОЮ "ЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ"

31 серпня 2022 року Держмолодьжитлом за допомогою  генератора  випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення (сервіс RandomPicker.com)ю запропонованого імплементаційним консультантом(IPC GmbH), погодженого Kfw  і такого, що відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних,було проведено відбір переможців з числа кандидатів, що зареєструвалися для  отримання пільгового іпотечного кредиту внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів гранту,наданих Кредитною Установою для Відбудови (KFW).

Кіровоградське регіональне управління Держмолодьжитлаповідомляє  переможців відбору  від 31.08.2022р.  щодо прийнятого позитивного рішення про надання кредиту за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KFW):

-   Бондар Олександр Сергійович;

-   Головачова Наталія Миколаївна

    Разом з тим, просимо Вас протягом 2 - х календарних днів  зявитись до Кіровоградського регіонального управління Держмолодьжитла ( м. Кропивницький, вул. Дворцова,28 оф. 301) для укладення кредитного договору та вчинення  інших дій, відповідно до вимог Порядку кредитування.