ВІСІМНАДЦЯТИЙ ЕТАП ВІДБОРУ ЗА ПРОГРАМОЮ "ЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ"

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН З ЧИСЛА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, зареєстрованих як кандидата для отримання пільгового кредиту в рамках проекту "Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб".

Відповідно до умов, затвердженого Постановою КМУ від 28.04.2021 №451 Порядку  іпотечного  кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданого Уряду Німеччини через кредитну установу для відбудови(KFW).

10 вересня 2024 року о 14.00 год.Держмолодьжитло здійснить відбір переможців із числа  кандидатів методом  випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного  забезпечення (сервіс RandomPicker.com), запропонованого Імплементаційним консультантом (IPC GmbH), погодженого  KFW і такого, що відповідає вимогам законодавства щодо  захисту персональних даних.

Для забезпечення контролю за відбором переможців процедура відбору пройде за участю представників Мінінтеграції Імплентаційного  консультанта і  Держмолодьжитла.

Трансляція  відбору в режимі реального часу відбуватиметься на  YouTube-каналі Держмолодьжитла.

Заплановано відібрати 800 переможців із числа зареєстрованих кандидатів.

Не пізніше наступного робочого дня після проведення  відбору  регіональні управління Держмолодьжитла  повідомлять переможців про необхідність подання документів, визначених ПОРЯДКОМ .

Перелік переможців відбору буде опубліковано на офіційному веб-сайті ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА і сайтах його регіональних управлінь.

Щиро бажаємо удачі кожному кандидату!