ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ ЗАБУДОВНИКІВ М.КРОПИВНИЦЬКОГО ТА КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Кіровоградське  регіональне управління Держмолодьжитла  є реалізатором і відповідальним  виконавцем державних і місцевих програм.

 

1. На регіональному рівні:

    2.1. Обласна програма забезпечення  молоді житлом на 2018-2022 роки  затверджена Рішенням Кіровоградської обласної ради 22 грудня 2017 року №410.   

    Крім цього, Кіровоградським регіональним управлінням Держмолодьжиьтла реалізується програма надання молоді пільгових довготерм інових кредитів на будівництво (реконструкцію) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів  статутного капіталу) Держмолодьжитла, а також  кредитування педагогічних та науково-педагогічних працівників.

    Кіровоградське регіональне управління Держмолодьжитла запрошує до співпраці забудовників -  замовників  будівництва  у будівництві  5-ти поверхового житлового  будинку  за державними та місцевими житловими програмами.

       Замовник будівництва повинен відповідати наступним критеріям:

     - наявність позитивного досвіду будівництва житлових обєктів (бажано за державними та місцевими  житловими програмами);

    - гарантія  виконання своїх договірних  зобовязань за рахунок потужної матеріально-технічної  бази, а також власних обігових коштів;

    - відповідність  терміну будівництва обєкта нормативному або проектному.

     За умови прийняття Держмолодьжитлом позитивного рішення з замовником будівництва такого обєкта укладається договір про співробітництво.