ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" повідомляє про наявність коштів для надання кредитів за рахунок коштів (Коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла, в обсязі 6800 000,00 грн.

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла та подали заяви-анкети які зареєстровані за номерами:

Чукін Богдан Геннадійович  реєстраційний номер заяви № 101 від 10.02.2023 р.

Вам необхідно протягом 10 робочих днів, починаючи з 17.03.2023 р. ОСОбИСТО подати заяву про надання кредиту за рахунок коштів Статутного капіталу Держмолодьжитла до відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління"

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте наміру отримувати кредить у поточному періоді, Вам необхідно звернутись із відповідною заявою до Відділення Держмолодьжитла "Кіровогрдське регіональне управління".При цьому, в цей же день Ваша заява виключається з реєстру. Під час подання заяви громадяни повинні предявити паспорт  громадянина України  та інші документи, копії яких подаються до заяви про надання кредиту.