ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВОГО КРЕДИТУ ДЛЯ МОЛОДІ

Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" повідомляє про наявність коштів для надання молодим сімям та одиноким молодим громадянам пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла  за рахунок  власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла, в обсязі 1 800 000 грн.

Шановні кандидатт, які мають намір отримати пільговий кредит для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів  статутного капіталу та подали заяву-анкету за зареєстровані а саме:

Медяник Денис Андрійович реєстраційний номер заяви анкети № 111 від 07.04.2023 р.  

Вам необхідно протягом 15 робочих днів ( а саме з 15.04.2024 р. включно ) ОСОБИСТО подати заяву  про надання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу до Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське  регіональне управління".

Якщо кандидатом в зазначений термін не надано Заяву про надання кредиту з додаванням необхідних документів, відділенням  Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" буде складено акт про неявку особи та неподання заяви про надання жовгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) придбання житла, такий кандиат втрачає право на отримання кредиту за своїм реєстраційним номером у черзі на участь у програмі. В подальшому такий кандидат може повторно зареєструватись в черзі на участь у програмі шляхом  подання нової заяви анкети.

Під  час подання заяви громадяни повинні предявити паспорт та інші документи, копії яких дадаються до  заяви про надання довгостроковогопільгового кредиту для будівництву (реконструкції) та придбання житла.