ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

До уваги громадян, які подали заяви-анкети на отримання пільгових  кредитів за рахунок коштів статутного каіталу ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА.

Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління", повідомляє про наявність коштів для надання молодим сімям та одиноким молодим грмадянам про надання довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів на червень 2023 року (у сумі -      1 700 000,00 грн.

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва(реконструкції) та придбання житла за рахунок коштів(коштів статутного капіталу ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА та подали заяви -анкети, які зареєстровані за номерами, а саме:

 Макаренко Сергій Сергійович-  номер заяви анкети № 105 дата реєстрації 29.03.2023 року

Вам необхідно протягом 10 календарних днів(а саме з 02.06.2023р.по 11.06.2023 р. включно) особисто подати заяву про надання кредиту та документів до Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління".

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте намір отримати кредит, Вам необхідно звернутись із відповідною заявою до відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління". Якщо кандидат з причин особистого характеру відмовляється від отримання кредиту,він втрачає право на отримання за своїм реєстровим номером у черзі на участь у програмі(вважається таким, що виключений з черги на участь у програмі). В подальшому такий кандидат може зареєструватись в черзі на участь у програмі шляхом подання нової заяви-анкети на загальних підставах та за умови його відповідності вимогам Постанови КМУ від 11.05.2011р.№ 488. При цьому, йго попередній реєстраційний номер в черзі на участь в програмі не зберігається.

Якщо кандидатом в зазначений термін не надано до Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" заяви про надання кредиту з додаванням відповідних документів Відділенням Держмолодьжитла Кіровоградське регіональне управління" складається акт про неявку особи та неподання заяви про надання довгострокового пільгового кредиту.При цьому, такий  кандидат втрачає право на отримання кредиту за своїм реєстровим номером у черзі(вважається виключеним з черги на участь в програмі). В подальшому такий кандидат може повторно зареєструватись в черзі на участь шляхом подання нової заяви-анкети на загальних підставах, попередній реєстровий номер на участь в програмі не зберігається.

Під час подання заяви необхідно предявити паспорт  громадянина України, та інші необхідні документи, копії  яких додаються до заяви про надання кредиту.