ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

До уваги громадян, які подали заяви-анкети на отримання пільгових кредитів за рахунок коштів статутного капіталу ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА. 

Відділення Держмолодьжитила "Кіровоградське регіональне управління", повідомляє про наявність коштів для надання молодим сімям та одминоким молодим громадянам пільгові довгострокові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА на жовтень 2023 року (у сумі 1 500 000)

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу Держмолодьжитла та подали заяви анкети, які зареєстровані за номерами, а саме:

-  номер заяви анкети № 106 - Воробей Андрій Михайлович  зареєстрований 29.03.2023 .

Вам необхідно протягом 10 календарних днів (а саме з 13.10.2023 р.по 23 жовтня 2023 р.) Особисто  подати заяву про надання кредиту та документи до ВІдділення Держмолодьжитла  "Кіровоградське регіональне управління"

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте намір отримати кредит, ВАм необхідно звернутись до Відділення Держмолодьжитла "Кіровоградське регіональне управління" із  відповідною заявою. В разі відмови від отримання кредиту кандидат втрачає право на отримання за своїм реєстраційним номером у черзі (та вважається таким, що виключений з черги на участь у програмі)  В даному випаду такий кандидат має право  подати нову заяву анкету на загальних підставах та за умови його відповідності вимогам Постанови КМУ № 488. При цьому його попередній реєстраційний номер  у черзі в на участь у  програмі не зберігається.

Також якщо в зазначений термін кандидато не поданого до Кіровогродського регіонального управління  заяви про надання кредиту в даному випадку  склається акт про неявку та неподання документів в участі  в Програмі.

В подальшому  кандидат має право повторно подати заяву анкету на загальних підставах, попередній реєстраційний номер не зберігається.

Під час подання заяви на отримання кредиту   необхідно предявити паспорт громадянина УКРАЇНИ.